Friday, December 25, 2015

hati mohon sado

Assalamualaikum

semester mengajar hati saya untuk terus sado menghadapi pelbagai dugaan
kekadang tak sempat nak fikir satu, dah mai satu lagi
masa tu juga rasa hakak punya jantung mcm tengah join sukan sea
hari demi hari ada saja yang tak kena. ada saja yang menggangu gugat kesabaran

namun benarlah biarlah masa yang menentukan
hari demi hari dilalui setabah yang boleh
bersangka baik semua pasti ada pengakhiran
setiap yang pahit pasti ada manis di penghujungnya



now busy untuk perjuangan akhir utk semester ni. doakan sy berjaya


sorry if i love you