Sunday, January 1, 2012

de' end of 2011

salam

rini acah jengjalan . . .  kita kuar date la konon . .  hahaha
acah pegi giant mkn piza witttt . .  . .. . . tetttt etttteeeettttt. .  ahahaha . . . da lma mngidam piza =.=

pastu msa kat pegi ada la seorg waiter ni . .  mmg epy ending kot . .  hahaha
dia dok bdiri kat tepi meja acah mkn tu je . .pastu syum2 . . mak aik ! COMELLLLL . . haha

pstu nk blik da . .  jumpa my kazen lgi serg wit fmily dia . . . so far we allvmmg da plan nk kuar date sesama . . but ada mslh xle elak . . tp tuhan tu maha adil kan . .kalo da jodoh jumpa gak . . hehe
so kmi ber3 jengjalan la .  . acah , kana , n gif . . haha

msa tu mum acah ada pla shopping kat giant . . so apa lgi . . pulng mmg sure la mamy ikut acah kan . . but nvermnd . . . mr.mickey bw keta dia sndri gak . .  so ble blik masing2  . .hehe

then , msa acah n kana nk g keta smntara tggu mamy shopping , keta kat sblh keta acah tu ada 2 3 org la mamat poyo . .yg sorng tu tlh lepak sdp je kat blkg keta dia . . pastu acah dtg , tetiba pla "hai" . .  acah just syum then mcuk keta . .  hahaha

amboo0iiii kemain la dia msa tu .  dia pon trus mahu keta dia n seat tmpat driver . . acah pon wat derr je la . .
n acah hope mamy cpt n acah ble blah cpt dri ctu . . kejam tak ? haha
kira dia tripping ngn acah beb . .  nk tnjuk sgt KOT . . .  yg dia drive lgi cun . . .

pastu mamy smpai . .  yg c kana ni dgn slmber .  .
______________________________________
kana : mcik , ada org mngurat c kasa tdi ?
mcik : [blerrrrr]
kana : tu na tu  . .  [smbil tnjuk sblh]
acah : vungukkkssssss vudakkkssss ni . .  kantoi aq! [dlm atie] :D
______________________________________

then bila aq nk gerak da . . ada sepsg wrga yg x brpa nk muda la . .  ala2 , mcik pcik gtu dtg pketa sblh . .  hhmmmm ~ ctu acah da start gelak dia . .  msti tu parent mamat2 poyo sblh tu . .

jgkaaan nya sgt tepat . .  alih2 mamat tu dok blkg je  .. . daddy dia yg drive . . msa tu acah tgk dia da tunduk2  pla  . .  hahaha . . acah xkesah pon . . tp kelakuan kmu agak LUCU ok . . haha!




                                ++++++++++++++ sekian for 2011++++++++++++++

sorry if i love you

No comments: