Tuesday, December 27, 2011

sedey ~

terkonang kan 2011 bakal mlabuh kn tirai . . mcm2 prsaan timbul .  HEHE .
rlaxx lukk . . . hhhmm ~ acah strt ngn moment wit geng acah . .
chiqaro genk . . :D

lily : dia seorg yg bek . .  dlm group kitorg kira dia la kaka . . :)
      she born 16 april . .. dia cool gak . kekdg mengencang gak .  heee~
      dia bst .  since 2010 kmi mula close . then about luv2 we sharing tgther .  miahahaha ~
     hhhmm ~ kenangan 2011 ngn dia kami da wat dia huru hara pd hri lhir nya .  sweet 17 .
      kmi <acah , nana ,  qaqa > wat surprice celebrate bzdy kat kepC je .  hahahaa . . but tht a sweet
      moment for me . . :)


qaqa : hhmm ~ qaqa ni brutal ckit .  cm acah gak .  . :D .  qaqa ni mmg kira sjuk mcm cool city . haha .  ikut sdp dia jak mo wat .  n 1 lgi mlut dia tu .   hhmm ~ lazerrr jua la . . haha ..  kalo saiko cilap2 ble ngis mgsa d tmpat kJAdian .  hehe . . qaqa ni pling pantang org tulis nma dia gna huruf K .  haha .  qaqa2 .  n kami sma2 pngawas .   kdurjanaan kami spnjg mnjdi pngws agak high clss gak la . . hehe . . but still bek jua la . . qaqa ni special ckit . . kitorg nya 6ber ic SAMA  . . beza tarikh lhir jak . . totally same ! hehe . . mina ni if she say no is NO . . ko jgn la mo jual bli lgi  .  kompom d reject awl2 . . hehe . . kdg2 kin pns gak . . ewah2 . . wkakakka .  bukn apa bkin geram tgn dia tu .  lmbut n mcm xda tulng  .  aq sllu play2 hand dia .  haha . . missss sgt msa2 tu . . :(  


nana : lastly . . dia ni la pling young kat group acah .   da la pling young , cute kcil molek . . haha ~ lately , dia ni rapat sgt ngn acah .   kmi sllu hang-out sesama .  . dia sllu teman acah g driving clss . .  pastu kmi p bndr . . mkn2  . . lepaking tepi pntai . . kdg2 wat hal sesama .  hehehe . .acah sllu bw dia g shopping wit mama acah . . mama acah xkesah pon . .  nnnnnnn dia ni fhm sgt prgai acah yg XSKA byk brg if g shhpping2 . .  haha . . tp   nana ni len .  dia pling SKA bw brg msa shpping . . jgn slh ok ! acah bw dia bukn sbb nk sok d bw brg .  tp da suratan n takdir allah jdkn ada yg ska ada yg xska n kna pla dlm 1 situasi .  hope nana x ambek atie la . . acah ikhlas sbnrnya :( . . 


     



FINALLY . . . ACAH NK CKP . . ACAH SYG KORANG SUMA EVEN ACAH SLLU WAT HAL NGN KORANG SUMA N KORANG PON SUMA  . . JGN PRSAN BEK SGT . . HAHAH . . GURAU JE . . KITA KAN MMG LAZERRR .  . LUVV U ALL CO MUCCCH



sorry if i love you

No comments: