Thursday, December 18, 2014

Ohhh inilahhh life...

Assalamualaikum

Hye hye hye
Ni hao? Hen gao xing ren shi ni.

Apa aku merepek tu? Hihi
Ok nak.. Ni keksah nk cerita sikit.

Alhamdulliah sedar tak sedar nak dah masuk study week keksah kat cni
2 minggu lagi keksah nak final exam. Nak abis dah semester 1.
Byk suka dan bykkkkkkkk duka sepanjang keksah kat cni.

Tak lupa juga tahap kerinduan keksah yang menebal terhadap ibu bapa
Sanak saudara keksah. Kadang perlu hati benar benar rapuh semangat mulai pudar
Hanya Allah saja mampu mengirim salam kerinduan kepada mereka.
Di saat diri jauh dirantau makna jelaslah erti sebuah kehidupan
Berbekalkan suara si ibu saban hati di hujung talian sdh cukup menutup cebis2 kerinduan

Fuuuhhh tudiiaaaa keksah da mula da..
Kalau kazen keksah yg senget tu mesti dia ckp "da mula da dia" hahaha
Dia mmg sengal tp dia lah kepala hantu yg boleh masuk dgn aq.

Apa keksah rasa dia pon nk juga rasa. Hahaha
Pena kitaorg rasa nak lari dari msia jauh2. Haha
Merengkan... Keksah tau lepas ni dia mesti stalk lagi kan blog ni. Hahaha

Okokokok boring la ckp pasal dia.. Sengal.  Mina peacee.. Senyum cikeett.. Piknik ke kite? Haha
Keksah ada byk lg cerita nk share tp mls nya menaip.. Acanerr tu? Hhmmm


sorry if i love you

No comments: